Hvor Mange Kalorier Er Der I Rødvin? - Se Svaret Her!

18. February 2021 • Hvidvin
Billede: Pixabay

Kan du også godt lide at nyde et godt glas rødvin i ny og næ men måske prøver du også at holde den slanke linje og nu er du blevet nysgerrig på om der er plads til et glas rødvin i dit kalorie regnskab. 

Så får du her svaret på hvor mange kalorier der egentlig er i sådan en rødvin, så du kan tage et glas med bedre samvittighed.

Hvor mange kalorier er der i rødvin? - I en servering af rødvin er der omkring 85 kalorier, hvor en servering svarer til 100g, men kalorieindholdet er forskelligt fra vin til vin, derfor har ikke alle rødvine det samme kalorie indhold. 

Hvis du holder et godt øje dine kalorier og vil være sikker på hvor mange kalorier du indtager, så skal du tjekke bag på flasken hvor der gerne skulle sidde et mærkat, der angiver hvor mange kalorier der er i enten hele flasken eller hver servering af 100g. 

Det kommer an på hvordan vinen er lavet og hvad sukkerindholdet i vinen er, hvor mange kalorier der er i vinen, du kan derfor ikke gå 100 procent ud fra de 85 kalorier, da det kan være både til og fra med lige nettop den vin som du drikker. 

Hvor længe kan rødvin holde sig efter åbning?

22. November 2021 • Hvidvin
Billede: canva.com
Læs Resten

Hvad er vin? - Her får du det at vide

11. August 2021 • Hvidvin
Billede: Pixabay
Læs Resten