Hvor Mange Kalorier I En Flaske Rødvin? - Få Svaret Her

17. February 2021 • Hvidvin
Billede: pixabay

Vi er nok mange som kender det at være på slankekur eller prøver at passe på kalorieindtaget, men så bliver man budt på et glas vin hos vennerne eller har lyst til et lille glas som afslutning på arbejdsugen. 

Så ender vi med det store spørgsmål om der nu egentlig er plads i vores diæt til de ekstra kalorier som et glas vin fører med sig. 

Hvor mange kalorier i en flaske rødvin? - I 75 cl rødvin er der ca. 580 kalorier, det er hvad der svarer til den gennemsnitlige flaske, men tallet afhænger dog af typen af rødvin du drikker. 

Hvis du vil have et mere præcist svar skal du selv ud og lave lidt arbejde, bag på en flaske rødvin finder du nemlig en fortegnelse hvorpå der gerne skulle stå hvor mange kalorier en servering indeholder, samt hvor stor den servering så er ofte er en servering det der svarer til 100g. 

Når man selv tjekker mærkatet på sin flaske er man mere sikker på at få de korrekte informationer, frem for den gennemsnitlige udregning. 

Så holder man et stramt oversigt over sit kalorie indtag, så skal man selv tjekke flasken, selv om det måske kan virke lidt underligt hvis man er gæst.  

Hvor længe kan rødvin holde sig efter åbning?

22. November 2021 • Hvidvin
Billede: canva.com
Læs Resten

Hvad er vin? - Her får du det at vide

11. August 2021 • Hvidvin
Billede: Pixabay
Læs Resten