Hvor Kan Man Købe Blå Vin?

20. May 2021 • Rødvin
Billede: Pixabay, blende12

Blå vin var for nogle år siden den nye helt store trend, men hvor kan man nu lige købe sådan en vin, hvis man gerne vil prøve den eller allerede har fundet sin favorit.

Fyn

Det kan svinge lidt, om du har langt eller kort til de forskellige butikker som sælger blå vine.

Har du dog ikke mulighed eller tid til at købe vinen, kan du købe den online hos blandt andet Menuvin, som ligger i Nyborg. 

Ser du helst at købe i en fysisk butik, er der flere at vælge mellem inde i Odense by. Og kommer du ikke til Odense, har du også mulighed for at finde det i Svendborg og Middelfart.

Jylland

Du kan købe blå vine i mere eller mindre hele Jylland. Det gælder selvfølgelig mest de lidt større byer, hvor der er en eller flere vinbutikker, men der er ikke mange områder, hvor du ikke kan få fat i en flaske eller to.

Her er nogle nationale vinhandlere, såsom Skjold Burne og Vinspecialisten også på listen. Disse forhandlere ville du kunne finde flere steder i landet.

Sjælland + øerne

Igen kommer forhandleren Skjold Burne ind i billedet, som ligger på syd-, midt og sydvest sjælland. Derudover ligger der en masse selvstændige vinbutikker spredt ud på hele Sjælland og øerne, som jeg tænker enten har dem på lager, eller i så fald kan skaffe dem hjem, hvis der er nok efterspørgsel på vinen.

Teksten på netop denne artikel er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Sif Jakobs. Uden støtten fra Perlen Odense kunne denne hjemmeside ikke findes.

Hvor meget vin må man tage med til Danmark?

22. September 2021 • Rødvin
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan Laver man vin?

06. August 2021 • Rødvin
Billede: canva.com
Læs Resten