Hvordan åbner Man En Vin Uden Proptrækker?

21. April 2021 • Rødvin
Billede: Pixabay, Gadini

Står du også lige nu og ikke har en proptrækker, men skal have en flaske vin med vennerne? Så læs videre! I den følgende tekst kommer der nogle eksempler på, hvordan du kan få slukket tørsten!

Metode 1 - Skoen

Tag den nærmeste sko, hvor du kan få vinflasken ned i. Hold et godt, fast greb på både flasken og skoen. Bank herefter skoen ned i gulvet eller på væggen. Ligeså stille burde proppen begynde at komme op af flasken.

Metoden tager noget tid, men til sidst burde du kunne få fat i proppen og hive den ud med fingerne.

Metode 2 - Skruen

Mange af os har som regel en skrutrækker eller en skruemaskine i husstanden. Disse kan også bruges til vinen! Det, du gør, er at skrue en skrue ned i proppen. Herefter kan du tage en gaffel, papegøjetang eller andet, som kan bruges til at tage fat i skruen. Med denne metode kan du få et bedre greb og få proppen ud uden de store problemer.

Metode 3 - Lighteren

Denne metode skal man selvfølgelig være lidt varsom med, da ild altid er lidt farligt i sig selv. Det, man gør, er at holde den tændte lighter oppe i toppen af flasken. På grund af varmen fra ilden, burde korkproppen lige så stille komme/glide op af flaskenhalsen.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Hos Perlen Odense bestiller man specielt gerne medaljon. Det betyder, at Perlen Odense får et link i denne artikel.

Hvor meget vin må man tage med til Danmark?

22. September 2021 • Rødvin
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan Laver man vin?

06. August 2021 • Rødvin
Billede: canva.com
Læs Resten