Hvordan Får Man Rødvin Af Tøjet?

25. February 2021 • Rødvin
Billede: Pixabay

Vi er nok mange der ved at når der kommer en rødvinsplet på tøjet, så er det om at agere hurtigt eller også kan det betyde et farvel til vores tøj som det går ud over. 

Så hvordan får du rødvinspletten af tøjet, hvis ulykken skulle ske? Vi giver dig svaret her.

hvordan får man rødvin af tøjet? - Hvis pletten er helt ny og du har mulighed for at få tøjet af, så tag det af med det samme og få vand eller gerne danskvand på pletten og gennemfugt den så vinen ikke kommer til at tørre. 

Det er en god ide hvis du har en klud, at prøve at gnubbe så meget af det af som du kan, det handler bare om at få det værste og så meget man kan væk og om ikke at lade pletten sætte sig. 

Hvis du kan vaske tøjet med det samme, så gør dette, men ellers lig det i en spand eller pose med vand og sørg selvfølgelig for at lukke posen igen.  

Er der stadig plet på tøjet når du vasker den og du har pletfjerner stående, så kom lidt af det på pletten før du kaster det i vaskemaskinen og så krydser du fingre for at pletten er væk når vasken er slut. 

OBS: artiklen er bragt i samarbejde med avXperten. Find et stort udvalg af produkter hos avXperten webshop, eksempelvis CA modul eller utallige andre gode varer. Herfra siger vi tusind tak.

Hvor meget vin må man tage med til Danmark?

22. September 2021 • Rødvin
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan Laver man vin?

06. August 2021 • Rødvin
Billede: canva.com
Læs Resten